hero image mobile
hero image

Vi skal være ærlige: S:mart kan ikke trylle en hel kantine inn i et kjøleskap

Men vi kan noe kantinen ikke kan. S:mart er på kontoret ditt. Døgnet rundt. Uansett når du trenger noe å spise og drikke.

Hva slags behov har dere på arbeidsplassen? Holder det at kantinen er åpen to timer, eller skal de ansatte kunne forsyne seg selv om de kommer på jobb på andre tidspunkter? S:mart's digitale kantine kan ikke matche en bugnende, betjent kantine. Men vi kan sørge for at folk får mat og drikke. Akkurat når de trenger det. Uten at noen trenger å planlegge noe som helst.

 

Gammeldags kantine holder ikke tritt med utviklingen

Å tulle med lunsjen til folk er ikke spesielt smart. Men hva gjør vi i en kontorhverdag der arbeidstidene og sulten ikke lenger harmonerer? Hva gjør vi når Per og Fatima kommer på jobb klokken 15:00 og blir til 22:00? Hva skal en stakkars daglig leder gjøre når den dyre kantinen for det meste står halvtom?

Kontorlandskapet er i endring. Vi jobber annerledes enn før. Halve arbeidsstokken sitter på hjemmekontor, den andre halvparten kommer til ulike tider. Det er bare én ting som ikke har forandret seg: Folk blir sultne og tørste. Får de ikke stilt disse behovene, går det på konsentrasjonen og trivselen løs. Folk kan bli grinete av mindre.

Mattilbudet må følge tritt. Problemet med den gammeldagse kantinen er at den gjerne holder åpent et begrenset antall timer midt på dagen. Og at den som regel bare serverer lunsj. Det er ikke lenger godt nok i en arbeidsvirkelighet i stor endring. Dessuten er det dyrt, både for de ansatte og for sjefen. Det er vanskelig for et så tungrodd, dyrt maskineri som en kantine er, å produsere riktig mengde mat. Det betyr at matsvinnet er unødvendig stort.

Med en digital kantineløsning fra S:mart er det lett å øke tilfredsheten til alle parter. Sjefen slipper å planlegge – og behøver ikke betale for en dyr kantine med tomme stoler. Den ansatte skal heller ikke planlegge eller jakte mat utenfor kontoret. Hun får dekket sitt behov for mat og drikke til rimelige priser, uten at det spiller noen rolle når på dagen hun stempler inn.

S:mart har du på kontoret. Og i lomma. Alt den ansatte trenger å gjøre, er å klikke på det hun vil spise og drikke blant nøye utvalgte bestselgere, og så får hun varene utlevert. Sjefen slipper å planlegge, for det er S:MART som tar seg av påfylling av ferske produkter. Hver uke.

 

Slipp lønnstrekk med digital kantineløsning

En tommelfingerregel for betjent kantine sier at den koster 1000 per ansatt per måned. I tillegg kommer lunsjtrekket for de ansatte, der de skal betale for cirka 60 prosent av matprisene. Sjefen tar de resterende 40 prosentene.

Det blir fort dyrt for en arbeidsgiver når arbeidsstokken i varierende grad er på jobb samtidig. Og det blir dyrt for en ansatt som trekkes i lønnen på månedsbasis selv om arbeidsdagene kanskje er delt 50/50 mellom kontor og hjemmekontor.

Tiden der én kantineløsning funket for alle og dekket alle behov, er over. Derfor er S:mart heller ikke en ny kantineleverandør. Vi kommer med en ny matløsning.

Glem lunsjtrekket. Glem utgiftene til den betjente kantinen som bare halvt fylles opp hver dag rundt lunsj. Med S:mart's løsning gjøres hver eneste transaksjon opp med det samme. De ansatte har kassaapparatet i lomma. Sjefen kan fortsatt subsidiere de ansattes mat og drikke, men skal bare betale for det som faktisk blir kjøpt. På samme måte skal den ansatte bare betale for det han faktisk setter til livs. Uansett om det er kaldgrøt, knekkebrød eller en fristende muffins.

 

Behovene kantinevert og kokk ikke dekker (men som S:mart gjør)

Betjent kantine rimer mest på store bedrifter. Men i firmaet deres har dere kanskje egen kokk? Eller en kantinevert som hver dag kjøper inn, disker opp og rydder? Uansett hvilken av disse løsningene dere har, betaler dere for arbeidskraft.

Spørsmålet er: Fungerer løsningen nå – og i fremtiden? Passer den til en omskiftelig arbeidshverdag?

Vi bruker catering, tenker du kanskje. Og det er fint, det. Men hva om de ansatte egentlig bare vil ha en juice og en bagett helt på tampen av dagen? Kanskje spiser de lunsj veldig sent? Da nytter det ikke noe med en fersklaget lunsj som ble levert og servert klokken 12:00.

S:mart trumfer de andre matløsnignene når det gjelder umiddelbar tilgjengelighet. Det betyr ikke at de andre løsningene ikke fungerer. Det betyr at S:mart står klar der de andre kommer til kort. Vi dekker et grunnleggende behov. Vi leverer mat og drikke som er god nok. Her og nå.

 

Vær S:mart, slipp matplanlegging

Betjent kantine, kantinevert, kokk og catering har noen ting til felles. Det er løsninger som passer best til bedrifter der alle ansatte spiser samtidig hver dag. Gjør de ikke det, blir løsningene uforholdsmessig dyre. Resultatet? Sultne ansatte. Matsvinn. Penger ut av vinduet.

Om det står et S:mart-kjøleskap på kontoret kan du slippe all planlegging. De ansattes behov dekkes uansett når de jobber. Du kan subsidiere wraps i stedet for brus, om du ønsker å dulte dem i retning av litt sunnere alternativ. De kan velge blant kjente bestselgere. Sortimentet varieres ved hjelp av smart teknologi som ser hva det går mest av.

Men hva med matpakken? Vel. Vi kan ikke konkurrere mot den. Vi vil gjerne spille på lag med matpakken. S:mart funker bra sammen med de beste løsningene dere allerede bruker. Vi er et døgnåpent smartkjøleskap som står her uansett. Vi er kostnadsmessig effektive. Med S:mart i bunnen kan du skape en mer helhetlig løsning for å dekke de ansattes behov i en kontorhverdag der det meste er i forandring. Vi er minikantinen på kontoret. Og vi er alltid åpen.

S:mart
S:mart er Norges første selvbetjente kiosk. Vi har som mål å gjøre arbeidshverdagen litt bedre.