hero image mobile
hero image

Ikke bruk tid på planlegging. Gå for smarte matkasser

Vi skjønner. Du skal skaffe mat og drikke til heltene på kontoret. Det er mye pes. Kan vi få presentere en skikkelig S:mart løsning?

Måltidskasser er kommet for å bli. Men de fleste blir sendt hjem til folk. Ville det ikke vært smart om du kunne tilby de ansatte mat og drikke, helt uten å måtte bekymre deg om å stå for planleggingen? 

S:mart's matkasser er en genial løsning for små og mellomstore arbeidsplasser. Vi leverer fersk mat og drikke som holder seg i fire dager. Rett på kontoret. 

 

Slipp planleggingen: La S:mart ta seg av å fylle måltidskassene

Vi vet det: Om du skal bruke verdifull arbeidstid på å sørge for å bestille mat og drikke til de ansatte, er det noe annet som må settes på vent. Sånn er det. Og skal du hyre noen til å gjøre jobben, koster det gjerne mer enn det smaker. 

Spar de ansatte for den daglige lunsjjakten. Unngå å planlegge hva de skal spise og drikke. Alt du trenger å gjøre, er å inngå et samarbeid med S:mart. Vi tar oss av planleggingen. I stedet for at du skal plukke enkeltingredienser, kan du stole på at vi fyller hele kassen.

Innholdet i S:mart-kassen består av bestselgere både du og de ansatte kjenner. Og liker. Det kommer godt med når magene begynner å knurre rundt lunsjtid. Eller når Nesima og Aleksander jobber overtid på kvelden.

 

Fleksibel løsning for å stille de ansattes sult

Om de ansatte går sultne på jobb, er det ditt problem, Men hva gjør du om dere er 25 på kontoret denne uken, og bare fem i neste uke? 

Det er enkelt. Du justerer leveransen i S:mart-appen eller ved å sende oss en mail. Du kan skru oss av og på etter behov. Og du kan skru oss opp og ned også. Vi kaller det en fleksibel løsning på et basisbehov.

De ansatte? De kaller det å jobbe på en arbeidsplass som har skjønt noe vesentlig. Nemlig. At uten mat og drikke, duger heltene ikke. At det å kunne stille sulten og tørsten handler om mer enn brød og vann. Det handler om trivsel. Uansett hvor mange som møter på jobb.

 

Kvinner spiser salat på jobben

Å ha S:mart på jobben? De kaller det å jobbe på en arbeidsplass som har skjønt noe vesentlig. Det vesentlige er å ha tilgang på mat og drikke, når de ansatte trenger det. 
 
 

Ingen bindingstid og faste leveranser

S:mart-kassen er en abonnementstjeneste. Hos oss er det ingen bindingstid. Om hele selskapet skal på kurs neste uke, snakker dere med oss. Så venter vi en uke med neste levering. Du er sjefen, vi leverer.

Vi leverer matkassene rett til kontoret én til to dager i uken. Innholdet er porsjonspakket fersk mat med fire dagers holdbarhet. Det passer til varierende arbeidstider, varierende oppmøte - og varierende magemål. 

Du kan kalle det et lavterskeltilbud til sultne folk på jobb. Fristende mat fra lokale produsenter til gunstige priser. Levert til tiden, på faste dager. Nam-nam!

S:mart
S:mart er Norges første selvbetjente kiosk. Vi har som mål å gjøre arbeidshverdagen litt bedre.