hero image mobile
hero image

Gå fra sult til kjøpt lunsj på sekunder med S:mart

Når du kjenner det rumler i magen, er S:mart allerede på kontoret ditt. Vær så god, maten er servert!

Tenk deg det: Du slipper å ta på deg jakken og gå ut for å finne lunsj. Du slipper å ta heisen ned til kantinen som er stengt. Du slipper å planlegge. Alt du trenger å gjøre, er å åpne S:mart-kjøleskapet. Den digitale kantineløsningen gjør både ansatte og sjefer glade. Og det er forbausende enkelt.

 

Mat og drikke. På kontoret. Døgnet rundt.

S:mart er en digital kantineløsning for en ny kontorvirkelighet. Uansett hvor mange som er på jobb eller når de møter inn, er mat og drikke tilgjengelig døgnet rundt. Det sørger S:mart-kjøleskapet for. Men hvordan fungerer det?

S:mart er et kjøleskap de ansatte har tilgang til fra mobilen. Alt de trenger å gjøre, er å velge det de vil spise og drikke, betale med Vipps eller bankkort – og så er det bare å forsyne seg. Kjøleskapet står på kontoret. Glem alt om å bli forstyrret av den daglige lunsjjakten. Maten er tilgjengelig døgnet rundt. Det høres ut som en vareautomat, men maten er ferskere fordi det er et kjøleskap. Og produktene er nøye utvalgt – og oppdateres konstant etter hva det går mye av.

Men hvem fyller på? Det gjør S:mart. To ganger i uken blir kjøleskapet fylt opp med bestselgere. Både sunne og gode alternativer. Du trenger ikke planlegge. Det er noen som har planlagt for deg. Og det er bare favoritter i utvalget. Kassaapparatet har du i lomma.

 

Digital kantineløsning tilpasset en ny tid

Mange norske bedrifter har sverget til betjent kantine. Det kan være veldig fint. Men det kan fort bli dyrt for arbeidsplassen – og er du på jobb når kantinen er åpen?

Å ha en betjent kantine passer for store bedrifter som vet at mesteparten av arbeidsstyrken er på jobb hver dag. Slik ser ikke arbeidshverdagen ut for så veldig mange i kjølvannet av en pandemi som har endret spillereglene for hvor og når vi er på jobb. Da blir det fort dyrt å betale for en kantine full av tomme stoler.

For de ansatte som vil bruke en kantine, krever de at de er på kontoret i et begrenset tidsrom hver dag. Gjerne mellom 11:00 og 13:00. Men hva når du først er innom kontoret klokka 16:00? Og hva skjer hvis du jobber til sent? Da trenger du også påfyll og energi.

Her kommer S:mart's digitale kantine inn i bildet. Med et S:mart-kjøleskap skal du ikke ta heisen ned til en stengt kantine. Maten og drikken er allerede på kontoret. Uansett når du er der. Og du betaler bare for det du spiser, når du spiser det. Glem lønnstrekket. Bare spis når du trenger det.

 

Kioskfavorittene du liker, inne på kontoret

S:mart flytter butikken inn på kontoret ditt. Alt du trenger å gjøre, er å gå noen få skritt fra arbeidsstasjonen din. Slik sparer du tid og bevarer flyten. Vi tør påstå at du jobber bedre om du ikke allerede klokken 09:30 begynner å fundere på hvor du skal gå for å kjøpe lunsj.

Når du kjenner det rumler i magen, finner du frem mobilen. Bare velg det du vil ha, betal – og gå og hent. Du blir S:mart-kunde på under ett minutt, og så er du i gang. Sulten kan stilles.

 

Digital kantine gjør arbeidsgiveren til hverdagshelt

Om du har mat og drikke tilgjengelig døgnet rundt, kan du være viss på at de ansattes behov er dekket. Uansett når de dukker opp. Hverken de eller du skal planlegge eller tenke frem etter hvor mange som er på jobb. Tilbudet er stort nok for alle de ansatte. Og tilgjengelig hele tiden.

Den digitale kantineløsningen krever heller ikke at du som daglig leder skal innføre lønnstrekk. Fordi du kan subsidiere prisene direkte i S:mart-appen, blir alt gjort opp mellom ansatt og arbeidsgiver i hver eneste transaksjon. Det er fint for deg som arbeidsgiver, men tar også hensyn til de ansatte. Et lønnstrekk gjøres gjerne opp for en hel måned. Men det langt fra sikkert de har spist lunsj på jobben alle dagene. Kanskje har de jobbet hjemmefra halve måneden!

Ansatte har gjerne en forventning om at en kantineløsning både metter sulten med sunn mat – og tar hensyn til en søt tann i ny og ne. Med S:mart-kjøleskapet kan du som daglig leder subsidiere de litt sunnere alternativene, og samtidig ta hensyn til at de ansatte innimellom bare vil ha seg en brus.

Du kan for eksempel subsidiere wraps og kaldgrøt med 20, 30 eller 40 %, men la de søtere alternativene ha full pris. For én ting er sikkert: Hvis en ansatt vil ha en brus og en muffins, skaffer de seg det uansett. Da kan det være greit å komme behovet deres for å unne seg noe ekstra i forkjøpet. Med selektiv subsidiering yter du det lille ekstra i form av en dult i en litt sunnere retning.

 

S:mart lytter til både sjefen og deg

Folk har sine lunsjfavoritter. Sånn er det. Derfor har ikke S:MART et veldig stort fokus på å skifte ut sortimentet i S:mart-kjøleskapene. Men vi sørger for variasjon basert på hva folk kjøper mye av. Og sørger for at favorittene er tilgjengelige. Akkurat som de kjenner det fra convenience-kiosken de innimellom besøker for å stille sulten.

Men en digital kantineløsning fra S:mart får du ikke à la carte-meny. Men vi heier på variasjon. Og vi sørger for både sunn mat og godbiter man kan unne seg. Noen ville kanskje kalle det dobbeltmoralsk å tilby både sunne matvarer og brus. Vi kaller det ærlighet. Og vi har lært at det varer lengst. 

Vi gjør begge deler tilgjengelig, slik at det er enkelt å ta et sunt valg. Og vi lar sjefen dulte deg i retning av sunnere valg ved å la ham eller henne subsidiere wrap-en og ikke blåbærmuffinsen.

S:mart har også gjort det enkelt å komme med ris og ros. Det gjør du lett i app-en på mobilen. Begge deler har innflytelse på innholdet i kjøleskapet neste uke.

 

S:mart
S:mart er Norges første selvbetjente kiosk. Vi har som mål å gjøre arbeidshverdagen litt bedre.